Ако сте любители на пътуването с каравана значи знаете колко е важно да изпитвате максимален комфорт по време на пътуването и престоя си за почивка. В тази статия ще ви дадем няколко полезни съвета за оборудване на каравана, така че да не ви липсва нищо.

Електроенергия

Да започнем с електричеството. Най-подходящият подход е използването на соларни панели. Благодарение на слънчевата енергия ще имате постоянно електричество където и да сте.  Освен това тя ще е напълно безплатна. Първоначалната ви инвестиция ще е по-голяма, но в бъдеще ще сте лишени от всякакви последващи разходи. Освен това те са напълно екосъобразни и използването им помага за опазването на околната среда.

Електроуреди

Когато отивате на почивка е особено важно да се чувствате спокойни и да имате всички удобства. За съжаление пространството в каравана не е особено просторно и трябва да помислим кои уреди са ни наистина необходими. Ето какви са нашите съвети. 

Хладилникът

Не бихме могли да функционираме правилно, ако не притежаваме този уред. Хладилникът е особено нужен през летните жеги. Задължително е да го притежавате, за да съхраните храната и напитките, които носите със себе си. Не е нужно той да е огромен и с безброй функции. Доверете се на по-ниските модели.

Микровълновата

Тя също е много важна част. Микровълновата печка е идеално решение, ако сте се заредили с готова храна за няколко дни. Тя ще ви помогне да затопляте храна, напитки и кафето без което не можем сутрин.

Контактите

Не забравяйте да инсталирате повече контакти. Те никога не са излишни. Добре е винаги със себе си да носите и разклонител с дълъг кабел за да не се чувствате ограничени от пространството.

Бойлер

Днес на пазара има голямо разнообразие от мобилни бойлери. Това също е един продукт без който не можем. Винаги и където и да сте ще се нуждаете от топла вода за своите хигиенни нужди. Той е особено необходим, за да изпитвате максимален комфорт по време на престоят си.


Ние от Eu Solar сме компания с дългогодишен опит в екологичната и икономичната сфера. При нас ще откриете богато разнообразие от къмпинг екипировка, електроуреди за каравани и кемпери и соларни и слънчеви системи. Разгледайте нашите актуални модели!