Меню
Вашите продукти

Информация за доставка

Условия за доставка и начин на плащане

Начин на доставка:
Доставките се извършват след потвърждаването на поръчката от търговеца лично или чрез куриерска фирмa Еконт до посочен адрес или до офис на куриерската фирма.
Доставките се извършват в рамките на 1-5 работни дни в зависимост от населеното място на клиента и складовата наличност на избраните продукти. Поръчки, направени до 15.00ч. в работен ден, се обработват в съответния ден. Поръчки, направени след 15.00ч, се обработват на следващия работен ден.

Начини на плащане: 

  • Чрез наложен платеж при доставка на продуктите

При плащане с наложен платеж сумата се заплаща на куриера в брой при получаване на стоката. Пратката се изпраща по условията на Пощенски паричен превод. С доставката на стоката няма да получите фискален касов бон за стойността на поръчката, издаден от търговеца. От куриера ще получите касова бележка за стойността на поръчката и транспортните разходи за доставката.

  • Плащане по банков път

При плащане по банков път сумата се заплаща предварително, а с доставката на стоката ще получите фактура за заплатената сума по поръчката. Информация за банкова сметка ще получите в потвърждаващ имейл.

  • Плащане при лично получаване на стоката в офиса на EU Solar Trading. 

В демонстрационния си офис ЕУ Солар Трейдинг ООД разполага с ПОС терминал, на който може да извършите плащане с дебитна или кредитна карта!