Меню
Вашите продукти

Ефективност

Спестете парите.

Без съмнение, използвайки слънчевата енергия, вие ще намалите своите сметки за електричество. В зависимост от оборудването можете да намалите разходите си за ток до 50%.

За тази цел ние предлагаме: Климатици, Фризери и Хладилници, чрез които можете да постигнете желания ефект.

Дългосрочна инвестиция.

Нашите солари гарантиат производство на енергия за 25 години от момента на монтажа.

Опазвате околоната среда.

Повечето домакинства избират слънчевата енергия с цел намаляване на разходите. Тази енергия, обаче, има редица ползи за околната среда. Тя е 100% възобновяема и не нанася вреда върху природата. Това е една от основните разлики между чистата слънчева енергия и стандартно използваната електрическа енергия, която захранва повечето Европейски домакинства.

Надеждност.

Изгрева и залеза на слънцето са естествен и предвидим процес. На всякъде по света знаем кога слънцето ще изгрее и залезе.
С настоящата ни технология, която Ви предлагаме облаците не представляват проблем, тъй като дори при облачен ден светлинната енергия която преминава през тях е 80-90%.

Самостоятелност.

Ние разполагаме с технология за изграждане на напълно самостоятелни системи. Ако те Ви се струват доста скъпи, Вие можете поне да поддържате храната си студена, домът си топъл и дори светлината вкъщи , когато електрическата мрежа не работи.
Ако нямате енергия за по-продължителен период от време Вие можете да използвате инвертори, за да захраните уреди важни за вашето домакинство.

Инсталиране на Соларни системи в-ху покриви.

Това може да Ви звучи нереално, но слънчевите панели могат да придадат стил на вашия дом. Ако все пак не искате те да се виждат, продуктите се инсталират на покрива и по този начин не могат да развалят вида на вашата фасада.