Меню
Вашите продукти

За нас

Ние сме компания с дълъг опит в екологичната и икономична сфера. Преди да започнем да се занимаваме със соларни продукти, се занимавахме с монтиране на LPG-инсталации на автомобили в различни еврпейски страни.

Компанията е създадена през 1998 година под името „Газ Комерсиал Инвест ЕОД“. Първоначално тя се помещава в малък сервиз в София. Ръководителят Михаил Стоичков е един от малцината по онова време, които се занимават с монтирането на газови уредби на различни автомобили - от леки коли до товарни бусове. През 1999 година сервиза сменя своето местоположение, но остава в София, на новото място той има голям успех и заработва с важни марки като Lovato и BRC.

През 2003 година бизнесът се развива и в Сърбия биват създадени 2 нови сервиза, в градовете Крушовац и Прокопле (в района на Ниш), като междувременно в София компанята има голям успех. Двата нови обекта дават възможност за международна търговия, която дава опит на компанията. През 2008 година, бизнесът отново се връща в София, поради икономическата ситуация в Сърбия.

2010 година е второто разширяване на „Газ Комерсиал Инвест ЕОД“. Бизнесът се развива и в Гърция, където ръководителят открива нови аспекти. Той започва да търгува и консултира гръцките LPJ - специалисти. Успява да създаде мрежа от клиенти и успяващ магазин, като това затвърждава името на компанията и в България. През 2013 година Михаил Стоичков се връща в България, за да се занимава с това, което обича, а именно семейния бизнес.

През 2017 година създаваме новата компания, а именно “Eu Solar Trading” LDT. С нова визия и нова сфера на действие компанията навлиза на международния пазар с успешен бизнес. Тя има за цел да отвори пазара за Соларната енергия и икономичните ползи от нея, които са достъпни за всеки. От тези, които обичат къмпингуването до хора желаещи да изградят Соларни системи за дома и безнеса си, ние се стремим чрез тези продукти да задоволим вашите нужди.

Повече за нашите LPJ - продукти и нашия сервиз можете да научите, като се свържете с нас.

Нашата мисия

Ние се стремим да предложим продукти, които са свързани по своята същност. За едни ние предлагаме зелена и евтина енергия за техния дом и безнес, чрез Соларни хладилници, фризери и хладилни кутии. Ние правим разходите ви по- малки, а спестяванията ви биват използавани по–добре. Друг аспект са нашите Соларни-къмпинг продукти, които имат за цел да направят вашите изживявания и почивки по-добри. Чрез преносими хладилници и хладилни кутии, въздушни охладители за вътрешното пространство на вашия кемпер, палатка или шатра и телевизори, ние правим вашето изживяване незабравимо.

В обощение: Ние се стараем да предложим не само зелена и евтина енергия, но и забавление едновременно. Това е възможно, чрез изграждането и предлагането на продукти за всяка ваша нужда. А ако не откривате това, което търсите ние винаги сме отворени за въпроси и идеи.